Продаж виробництва
Каталог
Чехлы для iPhone
Аксессуары
Органайзеры для документов
Распродажа
Пошив оптом
Режим работы
Отправка заказов 2 раза в неделю
Корзина пуста0 грн.0
Товары в корзине
корзина пуста
Продаж виробництва

EGOS - український виробник шкіряних виробів

EGOS - це український виробник шкіряних виробів. 

Насьогодні, продуктовий портфель компанії переповнений цікавими моделями шкіряних аксесуарів. Це чоловічі сумки, несесери, ділові теки, мілка шкіргалантерея – гаманці, органайзери, тревел-кейси, візитниці, ключниці, обкладинки для паспортів та інших документів, а також шкіряні чохли для різноманітних електронних пристроїв тощо.  Побачити зразки продукції можна на сайті egos.ua.

А тепер головне про компанію EGOS:

виробництво шкіряних виробів грутом


1. Якісні матеріли для виготовлення продукції. Вся продукція компанії розробляється з урахуванням вподобань замовників. Відповідно до цих вподобань аксесуари виробляються з різноманітних видів натуральної шкіри – гладенької, лакової, нубука, з обробкою під змію, крокодила, рептилію тощо, натуральної шкіри екзотичних тварин, а також в різноманітних кольорових відтінках. Якщо говорити докладніше про матеріали, то:

– для виготовлення корпоративних замовлень використовується шкіра українського виробника ULTRA Leather; 

– для виготовлення сумок - натуральна італійська шкіра фабрик Mastrotto, Marbella Pellami, Russo di Casandrino;

– для обробки виробів - грунтівка, фарба силіконова, згущувач Kenda Farben: Sintofil, Orly BT Extramat, Orly Top Gum.

2. Потужне та сучасне виробництво.

Продукція виготовлюється на швейному виробництві у місті Києві. В основу виробництві покладена ручна праця, що дозволяє контролювати якість кожного випущеного виробу. За допомогою сучасного оснащення швейної фабрики майстери- професіонали можуть виготовлювати гарну та якісну продукцію, надаючи своїм клієнтам післяпродажну гарантію на кожний виріб.

Потужностей виробництва достатньо для того, щоб виготовляти не тільки одиничні екземпляри, а й велику кількість виробів на індивідуальне замовлення. EGOS може виготовлювати різноманітні вироби із натуральної або штучної шкіри як за власним дизайном, так і за дизайном замовника.

3. Індивідуальне замовлення. 

Під виготовленням на індивідуальне замовлення мається на увазі:

- розробка індивідуального дизайну,

- узгодження із замовником видів натуральної шкіри та фурнитури,

- обговорення із замовником необхідності брендування продукції (брендування – це нанесення на виріб методом тиснення, випалювання, фотопринта або вишивки назви компанії, логотипа, зображення або будь-якої іншої інформації),

- виготовлення первинного зразка виробу для його апробації,

- проведення апробації виробу разом з клієнтом,

- внесення в зразок змін, якщо того вимагає замовник,

- виготовлення необхідної партії товара після отримання згоди клієнта на виготовлення.

4. Адекватні ціни. 

І головне, що завжди радує клієнтів ЕГОС, - це адекватні ціни, особливо враховуючи те, що компанія при виготовленні продукції використовує тільки якісну шкіру та надає на кожний виріб гарантію. Щодо знижок, то EGOS завжди йде на поступки своїм клієнтам та робить приємні сюрпризи.

Шкіряні аксесуари завжди вказують на чудовий смак їх власника, підкреслюють його індивідуальність, статус та надають ще більшої солідності. Але все це діє тільки за умови, що вони виконані із справжньої натуральної шкіри, мають цікавий дизайн та якісно виготовлені. Саме цим якостям відповідає шкіряна продукція виготовлена українською компанією-виробником EGOS.